Skip links

Terug naar
overzicht

PZC Dordrecht-logo Dubbelmonde

Zorg en wonen op locatie Dubbelmonde

Ons woonzorgcentrum Dubbelmonde is gelegen in de rustige en groene wijk Dubbeldam. Hier kunt u wonen in een goed onderhouden en gastvrije omgeving met zorg in huis of dichtbij indien nodig. We bieden alle faciliteiten en service- en zorgdiensten om het voor u zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. In Dubbelmonde kunt u welverdiend genieten van uw oude dag!

Zelfstandig wonen

In de mooie wijk Dubbeldam zijn onze luxe en comfortabele ouderenwoningen gelegen rondom woonzorgcentrum Dubbelmonde. Hier kunt u wonen in een groene en gastvrije woonomgeving met alle zorg en faciliteiten dichtbij huis.
+lees meer

Wonen met zorg

Woonzorgcentrum Dubbelmonde heeft ruime appartementen waar u kunt wonen als zelfstandig wonen geen optie meer is. We hebben de 24-uurs zorg in huis die u nodig heeft en doen er alles aan om wonen in Dubbelmonde zo aangenaam mogelijk te maken.
+lees meer

Eerstelijnsverblijf

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of omdat uw partner of familie niet de benodigde zorg kan bieden? Dan kunt u bij ons terecht voor kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV).
+lees meer

Behandeling en begeleiding

We werken met multidisciplinaire behandelteams die bestaan uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, bewegingsagogen, logopedisten, diëtisten, psychologen, geestelijk verzorgers en muziektherapeuten.
+lees meer

Dementiezorg Het Parkhoff

Onze kleinschalige en sfeervolle zorgwoningen zijn er voor ouderen met dementie. Persoonlijke, intensieve zorg en ondersteuning in een huiselijke setting biedt de bewoners een vertrouwd en veilig gevoel met oog voor kwaliteit van leven.
+lees meer

Servicediensten

Welzijn vinden we net zo belangrijk als goed wonen en goede zorg. Met ons veelzijdige aanbod van faciliteiten en servicediensten willen we het onze bewoners en huurders van serviceappartementen zo gemakkelijk mogelijk maken.
+lees meer

Thuiszorg

Wanneer u zelfstandig woont en meer zorg nodig heeft, biedt thuiszorg van PZC Dordrecht uitkomst. Vanuit ons woonzorgcentrum Dubbelmonde bieden vaste teams 24 uur per dag zorg die is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
+lees meer

Huishoudelijke hulp

Woont u nog thuis maar lukt het niet om het huishouden zelf te doen? Dan kunt u huishoudelijke hulp aanvragen. Huishoudelijke hulp is beschikbaar voor bewoners van onze servicewoningen in Dubbelmonde, maar ook voor mensen in de wijk Dubbeldam die nog thuis wonen.
+lees meer

Restaurant De Koningshoff

In het sfeervolle restaurant van woonzorgcentrum Dubbelmonde kunt u dagelijks genieten van een heerlijke lunch, warme maaltijd of een lekker kopje koffie met gebak. De kleine kaart geeft de keuze tussen verschillende belegde broodjes en warme lunchgerechten.
+lees meer

PZC Dordrecht-woonzorgcentrum Dubbelmonde
PZC Dordrecht-verpleeghuis Het Parkhoff
PZC Dordrecht-restaurant De Koningshoff

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.