Skip links

GRZ e-cademy wint jaarcongres GRZ award 2020

De E-cademy (waar RevalidatieZorg Dordrecht nauw bij betrokken is) heeft afgelopen vrijdag de Jaarcongres GRZ Award gewonnen! Tijdens het Jaarcongres GRZ 2020 hebben de 375 aanwezige deelnemers uit drie genomineerde inzendingen de GRZ E-cademy als winnaar van de Jaarcongres GRZ Award 2020 gekozen. De Keukenkit van Zonnehuisgroep Amstelland en de Infographic Benchmark GRZ van Attent kregen beiden minder stemmen van het publiek in de Polarzaal van Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht.

Studio GRZ wil met de Jaarcongres GRZ Award initiatieven uit de geriatrische revalidatie onder de aandacht brengen. Na een oproep voor het inzenden van inspireerde, innovatieve toepassingen in de geriatrische revalidatie, heeft de jury drie inzendingen kunnen nomineren. Het waren toepassingen waarmee het revalideren van de cliënt ‘beter’, ‘makkelijker’, ‘sneller’, effectiever’ of ‘leuker’ is geworden gericht op de thema’s ‘Kennis Delen & Inspireren’.

In de categorie ‘Kennis Delen’ is de ” GRZ E-cademy’ genomineerd

De GRZ E-cademy is een initiatief van een aantal betrokken GRZ-managers die het zonde vinden om ontwikkelde scholingen en werkdocumenten niet met anderen te delen. Daarom hebben zij het initiatief genomen een website in te richten waarop alle 15 deelnemende organisaties hun werkdocumenten en scholingsprogramma’s met elkaar delen. Meer weten over de GRZ E-cademy? Lees het eerder geplaatste bericht over de kick-off van het online platform.