Skip links

Terug naar
coronavirus

Zijn er afdelingen dicht vanwege corona?

Hier vindt u de afdelingen die tijdelijk niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Een afdeling gaat in sociale isolatie* wanneer blijkt dat een geteste bewoner besmet is met COVID-19. Ook wanneer een bewoner getest wordt en er nog geen uitslag bekend is, kan het bij twijfel voorkomen dat de arts toch besluit een afdeling te sluiten. Wij zijn dan genoodzaakt om de aangepaste bezoekregeling te laten vervallen. Afhankelijk van de situatie kan er minimaal tien dagen nadat de betreffende bewoner bewezen is geïnfecteerd met COVID-19 geen bezoek plaatsvinden op de afdeling.

Crabbehoven en Albert Schweitzerplaats
Door het toenemend aantal COVID-19 besmettingen onder bewoners hebben wij besloten om in locaties Crabbehoven en Albert Schweitzerplaats (ASP) tijdelijk geen bezoek toe te laten. Dit gaat in op vrijdag 23 oktober vanaf 17.00 uur. Dit is een tijdelijke maatregel. Wij houden u op de hoogte.

Dubbelmonde
Op locatie Dubbelmonde is bezoek gewoon mogelijk volgens de bezoekregeling.

* Bij sociale isolatie mogen de bewoners de afdeling niet verlaten. Ook worden zij nauwgezet gevolgd door ons personeel en als dat nodig is ook getest op een besmetting met het coronavirus.


Wij begrijpen dat u zich zorgen kunt maken. Wanneer wij daar aanleiding toe zien, nemen wij direct contact met u op.