Skip links

Terug naar
coronavirus

Zijn er afdelingen dicht vanwege corona?

Hier vindt u de afdelingen die tijdelijk niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Zodra wij een test afnemen bij een bewoner gaat de afdeling in sociale isolatie* en zijn wij genoodzaakt de aangepaste bezoekregeling te laten vervallen. Zodra blijkt dat de bewoner niet is besmet, gaat de afdeling weer ‘open’. Als blijkt dat de geteste bewoner besmet is met COVID-19 kan gedurende de eerste veertien dagen nadat de betreffende bewoner bewezen is geïnfecteerd met COVID-19 geen bezoek plaatsvinden.

De volgende afdelingen zijn op dit moment tijdelijk niet toegankelijk ivm (een verdenking op) een coronabesmetting:

Crabbehoven
Geen

Dubbelmonde
Geen

Albert Schweitzerplaats
Geen

* Bij sociale isolatie mogen de bewoners de afdeling niet verlaten. Ook worden zij nauwgezet gevolgd door ons personeel en als dat nodig is ook getest op een besmetting met het coronavirus.
Het sluiten van een afdeling wordt per situatie/locatie afgewogen waarbij de specialist ouderengeneeskunde een belangrijke adviserende rol heeft. Dit is per situatie en locatie verschillend. Als een bewoner nooit van zijn kamer of uit zijn appartement komt, is het denkbaar dat een volledige afdeling sluiten niet nodig is.


Wij begrijpen dat u zich zorgen kunt maken. Wanneer wij daar aanleiding toe zien, nemen wij direct contact met u op.