Skip links

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Voor de meest actuele informatie rond het coronavirus (COVID-19) verwijzen we naar het RIVM en de rijksoverheid. De rijksoverheid heeft zowel een website als een hulplijn voor vragen over het coronavirus: telefoonnummer 0800-1351.
Voor de meest actuele informatie rondom vaccineren verwijzen wij u naar het RIVM en de Rijksoverheid.

Kan ik op bezoek komen?

Onze locaties zijn geopend voor bezoekers maar we hanteren hierbij de landelijke richtlijnen: maximaal 4 bezoekers per bewoner per dag.  Meer informatie vindt u hier.

Update 18 januari

Bezoekregeling uitgebreid: 4 bezoekers per dag
Conform de landelijke richtlijnen geldt per direct een uitbreiding van het aantal bezoekers: maximaal 4 bezoekers per bewoner per dag (uitgezonderd kinderen jonger dan 13 jaar). Hierbij vragen wij u rekening te houden met de landelijke richtlijnen. Oftewel: als er geen 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden in de kamer van uw naaste, vragen wij u uit te wijken naar een grotere ruimte. Denk aan de Plaza (in Crabbehoven), restaurant De Koningshoff (in Dubbelmonde) of de serre (afdelingen Noord en Wantij). Wij verzoeken u dringend om niet in de huiskamer op de afdeling plaats te nemen.
Het dragen van een, door ons aangereikt mondneusmasker, blijft verplicht in onze locaties. Daarnaast vragen wij u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en thuis te blijven bij klachten. Zo verlagen wij met elkaar het risico op een COVID-19 besmetting van onze bewoners en medewerkers.

Faciliteiten horeca
De eet- en drinkgelegenheden in zorginstellingen mogen open blijven. Dat betekent dat onze bewoners en u gebruik mogen maken van de horecafaciliteiten in onze locaties. Hierbij geldt uiteraard wel de 1,5 meter afstandregel en de regel van maximaal 4 bezoekers per bewoner.

Kappers weer open
Met ingang van 18 januari zijn de kappers in onze locaties weer geopend.

Heeft u vragen?

U kunt uw vragen stellen via CarenZorgt. Wij zorgen ervoor dat uw vraag z.s.m. wordt beantwoord. Heeft u een dringende vraag? Neem dan contact op met de zorgmedewerkers.
Meer informatie over het coronavirus kunt u vinden op de website van het RIVM.

PZC Dordrecht poster corona