Skip links
PZC Dordrecht-logo Dubbelmonde

Terug naar
overzicht

Woonzorgcentrum Dubbelmonde

Woonzorgcentrum Dubbelmonde ligt in de rustig gelegen, groene wijk Dubbeldam. Dubbelmonde heeft ruime appartementen waar u kunt wonen als zelfstandig wonen geen optie meer is. Alle kamers kunnen naar eigen smaak worden ingericht en beschikken over een keuken en badkamer. We hebben de 24-uurs zorg in huis die u nodig heeft en doen er alles aan om wonen in Dubbelmonde zo aangenaam mogelijk te maken.

Welverdiend genieten

Als u komt wonen in Dubbelmonde staat uw welzijn voorop. Alle appartementen hebben een eigen woonkamer, een aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer die is voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor een goede maaltijd of gezellig drankje kunt u terecht in ons restaurant De Koningshoff. Boodschappen kunt u doen in het winkeltje van Dubbelmonde en zo hebben we nog veel meer faciliteiten. Alles onder één dak zodat u zorgeloos kunt genieten.

Een vertrouwd team

Iedere woonzorgafdeling heeft een vast team van verzorgenden. De teams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden en gastvrouwen of -heren, aangevuld met geestelijk verzorgers, activiteitenbegeleiders, vrijwilligers en huishoudelijke hulp. De eerst verantwoordelijke verzorgende of verpleegkundige (EVV) is het eerste aanspreekpunt en helpt u en uw familie of naasten met de vragen die u heeft. Een oproepalarmeringssysteem zorgt ervoor dat u 24 uur per dag hulp kunt inroepen.

Aanvullende zorg met behandeling

In ons woonzorgcentrum Dubbelmonde is 24 uur per dag verpleegkundige zorg beschikbaar. Aanvullende behandelingen en therapieën zijn niet bij deze zorg inbegrepen. Heeft u deze zorg wel nodig? Voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en voedings- en dieetadvies kunt u doorgaans zonder verwijzing van uw huisarts bij onze behandelaars terecht. Is er sprake van een complexe zorgvraag? Dan kan uw huisarts u doorverwijzen naar ons Expertiseteam Dordrecht.

Aandacht voor uw verhaal

Als u zorgafhankelijk wordt, verandert er veel in uw leven. U moet u zelf opnieuw uitvinden en leren omgaan met beperkingen. Dat kan twijfels en vragen oproepen. Wie ben ik nu ik niet meer alles kan? Doe ik er nog toe? De geestelijk verzorgers van Dubbelmonde kunnen u hierbij begeleiden. Zij bieden een luisterend oor en verkennen samen met u op welke wijze u nog altijd van betekenis kunt zijn.

Gastvrijheid en beleving

Onze gastvrouwen of -heren zijn dagelijks aanwezig op de afdelingen. Tussen de middag verzorgen zij een warme maaltijd. Ook ondernemen ze activiteiten met u zoals het maken van een wandeling of halen en brengen ze u bijvoorbeeld naar de kapper of het winkeltje in Dubbelmonde. Als u van gezelligheid houdt en graag andere bewoners ontmoet, kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Deze worden georganiseerd door onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.

Service en faciliteiten

Om het wonen bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er op onze locatie Dubbelmonde vele faciliteiten en servicediensten waar u als bewoner, al dan niet tegen betaling, gebruik van kunt maken. Bekijk onze servicedienstengids voor een uitgebreid overzicht van alle diensten.

PZC Dordrecht-woonzorgcentrum Dubbelmonde
PZC Dordrecht-woonzorgcentrum Dubbelmonde
PZC Dordrecht-woonzorgcentrum Dubbelmonde
PZC Dordrecht-woonzorgcentrum Dubbelmonde

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.