Skip links
PZC Dordrecht-logo de Zorgwinkel

De Zorgwinkel: uw persoonlijke zorgwijzer

De Zorgwinkel is hét loket voor al uw vragen over zorg, revalidatie, wonen, dagbesteding en meer. De medewerkers van de Zorgwinkel helpen en adviseren u graag. We zijn deskundig op het gebied van wet- en regelgeving in de zorg, het aanvragen van passende zorg en ondersteuning en het indienen van de benodigde formulieren. Bent u op zoek naar een aanleunwoning in de wijken Crabbehof of Dubbeldam? Ook dan zijn we er voor u. We zorgen ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om de juiste keuze te maken voor uzelf of uw naaste.

U heeft een zorgvraag

Heeft u verzorging, verpleging of behandeling nodig? Wij helpen u bij de Zorgwinkel graag verder. Ook voor dagbesteding, thuiszorg en huishoudelijke hulp kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen!
+lees meer

U bent verwijzer

Bent u verwijzer? Dan helpen we u graag bij het regelen van passende zorg en ondersteuning van uw patiënten. De medewerkers van de Zorgwinkel beheren de wachtlijst en weten precies welke plaatsen beschikbaar zijn. U kunt bij ons ook terecht voor advies.
+lees meer

U bent mantelzorger

Als mantelzorger weet u als geen ander wat uw naaste nodig heeft. Voor ons bent u een partner in de zorg. Samen met u kijken onze zorgmedewerkers wat u kunt betekenen als uw naaste bij ons woont of revalideert. Ook zijn wij er om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen waar nodig.
+lees meer

U zoekt een woning

Wij verhuren in Dordrecht eigentijdse ouderenwoningen in diverse prijsklassen. In onze wooncomplexen woont u zelfstandig, comfortabel en veilig. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende woningen, huurbedragen, vergoedingen en extra services.
+lees meer

PZC Dordrecht-de zorgwinkel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.30 uur.