Skip links
PZC Dordrecht-logo de Zorgwinkel

De Zorgwinkel: uw persoonlijke zorgwijzer

De Zorgwinkel is hét loket voor al uw vragen over zorg, revalidatie, wonen, dagbesteding en meer. De medewerkers van de Zorgwinkel helpen en adviseren u graag. We zijn deskundig op het gebied van wet- en regelgeving in de zorg, het aanvragen van passende zorg en ondersteuning en het indienen van de benodigde formulieren. Bent u op zoek naar een aanleunwoning in de wijken Crabbehof of Dubbeldam? Ook dan zijn we er voor u. We zorgen ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om de juiste keuze te maken voor uzelf of uw naaste.

U heeft een zorgvraag

Heeft u verzorging, verpleging of behandeling nodig? Wij helpen u bij de Zorgwinkel graag verder. Ook voor dagbesteding, thuiszorg en huishoudelijke hulp kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen!
+lees meer

U bent verwijzer

Bent u verwijzer? Dan helpen we u graag bij het regelen van passende zorg en ondersteuning van uw patiënten. PZC Dordrecht is onderdeel van Verwijspunt 078. Verwijspunt 078 regelt tijdig de juiste plaatsing van uw oudere patiënten in de regio Drechtsteden naar een passend en beschikbaar bed voor diverse vormen van kortdurende zorg.  Verwijspunt 078 beheert de wachtlijst en weet precies welke plaatsen beschikbaar zijn.  Voor langdurige zorg kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. U kunt bij ons ook terecht voor advies.
+lees meer

U bent mantelzorger

Als mantelzorger weet u als geen ander wat uw naaste nodig heeft. Voor ons bent u een partner in de zorg. Samen met u kijken onze zorgmedewerkers wat u kunt betekenen als uw naaste bij ons woont of revalideert. Ook zijn wij er om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen waar nodig.
+lees meer

U zoekt een woning

Wij verhuren in Dordrecht eigentijdse ouderenwoningen in diverse prijsklassen. In onze wooncomplexen woont u zelfstandig, comfortabel en veilig. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende woningen, huurbedragen, vergoedingen en extra services.
+lees meer

PZC Dordrecht-de zorgwinkel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.