Skip links

Terug naar
overzicht

Thuiszorg

Woont u zelfstandig bij ons op locatie en heeft u tijdelijke of blijvende hulp nodig met persoonlijke of verpleegkundige verzorging? Dan kunt u in aanmerking komen voor thuiszorg. Vanuit onze woonzorgcentra Crabbehoven en Dubbelmonde bieden vaste teams 24 uur per dag thuiszorg. Op die manier kunt u in uw vertrouwde omgeving thuis blijven wonen en toch de zorg ontvangen die u nodig heeft.

Persoonlijke en verpleegkundige verzorging

Onze teams bestaan uit gediplomeerde thuiszorgmedewerkers die hulp bieden, afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zij kunnen u helpen met uw persoonlijke verzorging zoals wassen, douchen, aankleden, toiletgang, steunkousen aantrekken of het klaarzetten van eten en medicijnen. Ook kunnen zij verpleegkundige zorg bieden in de vorm van bijvoorbeeld wond- of stomaverzorging of het toedienen van injecties. Dit alles gaat in nauw overleg met de huisarts, apotheek en eventuele behandelaars. Als het nodig is, zetten wij onze expertiseteams in.

Aandacht voor uw welbevinden

Naast de persoonlijke en verpleegkundige verzorging hebben wij veel aandacht voor uw welzijn. Onze geestelijk verzorgers staan voor u klaar als u behoefte heeft aan een goed en vertrouwelijk gesprek. Zij bieden een luisterend oor en hebben aandacht voor uw verhaal. Ook hebben wij oog voor de mantelzorgers. Zij spelen een belangrijke en vaak veelomvattende rol waarbij het van belang is dat zij niet overbelast raken. Ook voor hen kunnen wij, als dat nodig is, professionele hulp organiseren.


Wilt u weten of u in aanmerking komt voor thuiszorg en hoe u dit het beste kunt regelen? Neem dan contact op met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.