Skip links

Zelfstandig en comfortabel wonen

Wij verhuren in Dordrecht eigentijdse ouderenwoningen in diverse prijsklassen. Twee- of driekamerwoningen, appartementen en galerijwoningen op mooie, groene locaties in de wijken Crabbehof en Dubbeldam. In onze wooncomplexen woont u zelfstandig, comfortabel en veilig. Ook kunt u volop gebruikmaken van alle faciliteiten, servicediensten en zorgvoorzieningen die in de nabijgelegen woonzorgcentra beschikbaar zijn.

Wonen zoals u dat wilt

PZC Dordrecht biedt een hoogwaardig dienstenpakket van wonen, welzijn en zorg. In de directe nabijheid van onze woonzorgcentra verhuren we op mooie locaties een variatie aan eigentijdse ouderenwoningen in verschillende prijsklassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor luxe driekamerappartementen in een vrijstaand woongebouw, een galerijwoning met een prachtig uitzicht of zelfstandig wonen in het woonzorgcentrum. Huurtoeslag is soms mogelijk.

Zorg, service en gezelligheid

Soms kan extra hulp en ondersteuning nodig zijn. Wanneer u dat wenst, bieden we thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en behandelingen zoals fysiotherapie of ergotherapie. Onze coördinator servicediensten ziet erop toe dat het u qua gemak aan niets ontbreekt. Ontmoeting en contact met andere huurders of wijkbewoners stimuleren we graag. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

PZC Dordrecht-vijverhof
PZC Dordrecht-dubbelmonde servicewoning
PZC Dordrecht-hoge flat
PZC Dordrecht-dubbelmonde uitzicht
Folder Wonen zoals u dat wilt
Thuis in de wijk Crabbehof

In de levendige wijk Crabbehof verhuren we op onze locatie Crabbehoven comfortabele tweekamerwoningen. Het gezellige winkelcentrum, de bibliotheek en het wijkgebouw zijn op loopafstand. +lees meer

PZC Dordrecht-locatie Crabbehoven
Welverdiend genieten in Dubbelmonde

In de mooie wijk Dubbeldam zijn onze luxe, comfortabele ouderenwoningen gelegen rondom woonzorgcentrum Dubbelmonde. Hier kunt u wonen in een groene en gastvrije woonomgeving met zorg en goede faciliteiten dichtbij. +lees meer

PZC Dordrecht-locatie Dubbelmonde
Voor meer informatie over de verschillende woningen, huurbedragen, vergoedingen en extra services kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met de Zorgwinkel. U bent ook van harte welkom in de Zorgwinkel op locatie Crabbehoven. U wordt door ons op de hoogte gesteld wanneer er een woning of appartement voor u beschikbaar is. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.