Skip links

Handige PZC-pas voor betalingen binnen PZC Dordrecht

Alle bewoners met een langdurige verblijfsindicatie die in verpleeghuis Crabbehoven of woonzorgcentrum Dubbelmonde wonen, ontvangen in de eerste weken na hun verhuizing een PZC-pas. Ook mensen die een woning huren in een van onze wooncomplexen, ontvangen deze handige betaalpas.

Handig betaalmiddel in onze locaties

Met de PZC-pas kunt u gemakkelijk betalen voor onze producten en services in de locaties Crabbehoven en Dubbelmonde. Bijvoorbeeld een kop koffie met gebak in restaurant De Koningshoff. Of een heerlijk lunchbroodje in Crabbehoven Plaza. Ook in onze winkeltjes, bij de kapper of tijdens bijzondere activiteiten kunt u betalen met de PZC-pas. De pas is een prepaid pas waar u geld op kunt opladen. Naast het geld dat u zelf op de pas zet, wordt de pas voor bewoners in de langdurige zorg geladen met een saldo vanuit Waardigheid en trots (W&T). Als u met de pas betaalt, wordt het bedrag afgeschreven van het tegoed op de pas. Ook zijn er regelmatig speciale aanbiedingen voor de houders van de PZC-pas.

Registreren, activeren en opwaarderen

In onderstaande documenten vindt u meer informatie over de pas als betaalmiddel, de W&T-gelden, het opladen en de algemene voorwaarden.

PZC Dordrecht-voorbeeld PZC-pas
Direct naar het inlogportaal

Wilt u uw pas registreren? Of uw saldo opladen via iDeal? Dan kan via het inlogportaal van PZC Dordrecht.


Vragen over het gebruik van uw PZC-pas? Neem dan contact op met de afdeling Financiële administratie.