Skip links

Terug naar
overzicht

Restaurant De Koningshoff

In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk hapje en drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Kopje koffie, lunch of diner?

In De Koningshoff, het sfeervolle restaurant van woonzorgcentrum Dubbelmonde, kunnen bewoners en bezoeker elke dag genieten van een heerlijke lunch, warme maaltijd of een lekker kopje koffie met gebak. De kleine kaart geeft de keuze tussen belegde broodjes en warme lunchgerechten. Regelmatig verzorgen we een à la carte- of themadiner passend bij de tijd van het jaar.

Iets te vieren?

Dan kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van restaurant De Koningshoff. Bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag of jubileum. Een high tea of familiediner organiseren? We denken graag met u mee.

Openingstijden restaurant De Koningshoff

We zijn geopend maandag en dinsdag van 12.00 tot 14.30 uur. Op woensdag tot en met zondag zijn we geopend van 12.00 tot 19.00 uur.

Vergadering of ontvangst

Op locatie Dubbelmonde verhuren we zalen en vergaderruimten inclusief cateringfaciliteiten. Vergaderen met een kleine groep? Ook dan hebben we een geschikte ruimte voor u.

PZC Dordrecht-restaurant De Koningshoff
PZC Dordrecht-restaurant De Koningshoff
PZC Dordrecht-restaurant De Koningshoff
PZC Dordrecht-restaurant De Koningshoff

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze gastvrouwen.