Skip links

Symposium ‘Zinvolle zorg in het verpleeghuis’ verplaatst naar 2021

Vanwege het toenemend aantal coronabesmettingen in Nederland en de aangescherpte maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt het symposium Zinvolle zorg in het verpleeghuis van 5 november aanstaande te verplaatsen naar 4 november 2021.

Waarom verplaatsen en niet online?
Natuurlijk hebben wij erover nagedacht het symposium online door te laten gaan via een livestream voor alle deelnemers. Echter, de inhoud van dit symposium draait om persoonlijke ontmoetingen en met elkaar in gesprek gaan. Dat is online niet te realiseren zoals wij dat in gedachten hebben. Daarom kiezen wij ervoor om het symposium te verplaatsen naar volgend jaar.

Reserveer alvast in je agenda: 4 november 2021
Nog ver weg, maar vanwege de situatie rondom corona vinden wij dat een veilige keuze. Het programma van het symposium blijft gelijk maar we streven er wel naar om aandacht te besteden aan deze coronapandemie en wat dit doet met mensen. Wat betekent deze pandemie voor zorgverleners en zorgvragers?

Koop het boek van Nico van der Leer nu online
Deelnemers aan het symposium zouden het boek Zinvolle zorg in het verpleeghuis van Nico van der Leer uitgereikt krijgen tijdens het symposium. Nu het symposium is verplaatst, adviseren wij het boek zelf te kopen in de boekwinkels. Via deze link kun je het boek direct aanschaffen.

Aanmelden voor 2021?
In het voorjaar van 2021 volgt meer informatie over hoe je je aan kunt melden voor het symposium van 4 november 2021.