Skip links

Terug naar
overzicht

Medische fitness

Wilt u weer fit worden en aan uw conditie werken? Of heeft u een revalidatietraject doorlopen en heeft uw fysiotherapeut fitness geadviseerd? Dan kunt u tegen een gunstig tarief gebruikmaken van onze fitnessfaciliteiten. Onze bewegingsagogen zijn gespecialiseerd in medische fitness en weten hoe zij u persoonlijk en deskundig kunnen begeleiden bij het realiseren van uw doelstellingen.

Fitheidscheck

We starten met een fitheidstest om inzicht te krijgen in uw conditie en bewegingsmogelijkheden. Dit bestaat onder meer uit een wandeltest en een BMI-meting. Samen kijken we naar de belasting en belastbaarheid en de doelen die u wilt bereiken.

Persoonlijke begeleiding in een kleine groep

De bewegingsagogen van PZC Dordrecht begeleiden u op persoonlijke wijze bij het opbouwen van uw conditie en het optimaliseren van uw bewegingsmogelijkheden. In een kleine groep van maximaal acht mensen gaat u aan de slag met uw fitheidsdoelen. Als het nodig is, werken we samen met de fysiotherapeut. Bijvoorbeeld als u bij ons heeft gerevalideerd en weer thuis woont maar nog wel onder behandeling bent van een fysiotherapeut. Samen kijken we naar wat het beste is voor uw herstel.

Openingstijden

Op maandag tot en met vrijdag hebben wij een groep in de ochtend (van 8.30 tot 9.30 uur) en in de middag (van 15.00 tot 16.00 uur). Waar nodig kunnen we hiervan afwijken.

Kosten

U kunt een tienrittenkaart kopen voor 55 euro. U heeft hier geen verwijzing van een arts of fysiotherapeut voor nodig. Medische fitness bij PZC Dordrecht valt niet onder de ziektekostenverzekering of de Wet langdurige zorg.

PZC Dordrecht-medische fitness
PZC Dordrecht-medische fitness
PZC Dordrecht-medische fitness

Meer weten of een afspraak maken? Door de persoonlijke begeleiding en de kleinschaligheid van onze fitnessruimte adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken. Dit kan via onze afdeling Fysiotherapie. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur. U kunt ons ook mailen. Wij nemen dan contact met u op.