Skip links

Terug naar
overzicht

PZC Dordrecht-logo Crabbehoven
Inschrijven

Zelfstandig wonen in Crabbehoven

In de levendige wijk Crabbehof verhuren we op onze locatie Crabbehoven comfortabele aanleunwoningen. Het winkelcentrum, de bibliotheek en het wijkgebouw zijn op loopafstand en alle benodigde zorg- en servicediensten zijn binnen handbereik voor als u dat nodig heeft. Houdt u van leuke activiteiten en ontmoet u graag uw medebewoners? Dan bent u welkom in ons gezellige ontmoetingscentrum Crabbehoven Plaza. Hier kunt u ook terecht voor een drankje of lekkere maaltijd.

Comfortabel wonen

We verhuren comfortabele tweekamerwoningen met balkon of kleine voortuin met mooi uitzicht op het groen. U woont hier volledig zelfstandig maar wanneer u dat wenst, zijn we er voor u. Of het nu gaat om persoonsalarmering, zorg of behandeling. Want het woongebouw is verbonden met woonzorgcentrum Crabbehoven. Ook de ontmoetingsruimte en restaurant Crabbehoven Plaza zijn binnendoor bereikbaar. Zo kunt u, als u dat wilt, meegenieten van een mooi concert, een spelletje doen met familie of buren of genieten van een kop koffie met gebak. Meer informatie over de indeling, woningtype en maatvoering vindt u in de folder ‘Wonen zoals u dat wilt’.

Zorg, service en gezelligheid dichtbij

Soms kan extra hulp en ondersteuning nodig zijn. Wanneer u dat wenst, bieden we thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en behandelingen zoals fysiotherapie of ergotherapie. Onze coördinator servicediensten ziet erop toe dat het u qua gemak aan niets ontbreekt. Ontmoeting en contact met andere huurders of wijkbewoners stimuleren we graag. Daarom organiseren we met regelmatig leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

PZC Dordrecht-zelfstandig wonen
PZC Dordrecht-zelfstandig wonen
PZC Dordrecht-actief in de wijk
Folder Wonen zoals u dat wilt
Voor meer informatie over de verschillende woningen, huurbedragen, vergoedingen en extra services kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met de Zorgwinkel. U bent ook van harte welkom in de Zorgwinkel op locatie Crabbehoven. U wordt door ons op de hoogte gesteld wanneer er een woning of appartement voor u beschikbaar is. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.