Skip links

Terug naar
overzicht

PZC Dordrecht-logo Crabbehoven

Zorg en wonen op locatie Crabbehoven

In ons woonzorgcentrum Crabbehoven, in de levendige wijk Crabbehof, bieden we kwetsbare mensen en ouderen een mooie, veilige locatie om te wonen. Bewoners en cliënten die bij ons revalideren, krijgen de persoonlijke en deskundige zorg die zij nodig hebben. Ook als u thuis woont, kunt u bij ons terecht. Voor behandeling en begeleiding of om de bewoners van het woonzorgcentrum te ontmoeten en deel te nemen aan leuke activiteiten die we organiseren. Zo dragen we bij aan de zelfstandigheid en vitaliteit van oudere mensen in de wijk Crabbehof.

Zelfstandig wonen

Op onze locatie Crabbehoven verhuren we moderne, eigentijdse ouderenwoningen. U woont bij ons zelfstandig, comfortabel en veilig en kunt volop gebruikmaken van alle faciliteiten, servicediensten en zorgvoorzieningen van het woonzorgcentrum.
+lees meer

Wonen met zorg

In het verpleeghuis zijn zeven woonzorgafdelingen waar u kunt wonen als thuis wonen geen optie meer is. Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op gespecialiseerde zorg met veel oog voor uw persoonlijk welzijn.
+lees meer

Kleinschalige dementiezorg

Onze kleinschalige en sfeervolle zorgwoningen zijn er voor ouderen met dementie. Persoonlijke, intensieve zorg en ondersteuning in een huiselijke setting biedt de bewoners een vertrouwd en veilig gevoel met oog voor kwaliteit van leven.
+lees meer

Niet-aangeboren hersenletsel

PZC Dordrecht heeft een afdeling speciaal voor jongere mensen vanaf 18 jaar. Op deze afdeling wonen mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). We bieden hen een warm thuis met ondersteuning bij wonen en welzijn.
+lees meer

Langdurige Intensieve Neurorevalidatie

De zorg voor mensen in laagbewuste toestand na coma is complex. Onze expertise op het gebied van Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) is uniek in de regio. Met een multidisciplinair afgestemd zorg- en behandelprogramma werken wij aan herstel waar mogelijk.
+lees meer

Revalidatiezorg Dordrecht

Na een beroerte (CVA) of complexe medische ingreep kunt u bij ons revalideren in een gastvrije omgeving. Onze multidisciplinaire behandelteams staan voor u klaar om u te begeleiden en te stimuleren om zo snel mogelijk weer zelfstandig te kunnen wonen.
+lees meer

Eerstelijnsverblijf

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of omdat uw partner of familie niet de benodigde zorg kan bieden? Dan kunt u bij ons terecht voor kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV).
+lees meer

Behandeling en begeleiding

We werken met multidisciplinaire behandelteams die bestaan uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, bewegingsagogen, logopedisten, diëtisten, psychologen, geestelijk verzorgers en muziektherapeuten.
+lees meer

Servicediensten

Welzijn vinden we net zo belangrijk als goed wonen en goede zorg. Met ons veelzijdige aanbod van faciliteiten en servicediensten willen we het onze bewoners en huurders van serviceappartementen zo gemakkelijk mogelijk maken.
+lees meer

Thuiszorg

Wanneer u zelfstandig woont in één van onze wooncomplexen en meer zorg nodig heeft, biedt thuiszorg van PZC Dordrecht uitkomst. Vanuit ons woonzorgcentrum Crabbehoven bieden vaste teams 24 uur per dag zorg die is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
+lees meer

Huishoudelijke ondersteuning

Woont u nog thuis maar lukt het niet om het huishouden zelf te doen? Dan kunt u huishoudelijke hulp aanvragen. Huishoudelijke hulp is beschikbaar voor bewoners van onze servicewoningen in Crabbehoven, maar ook voor mensen in de wijk Crabbehof die nog thuis wonen.
+lees meer

Crabbehoven Plaza

In Crabbehoven Plaza bieden we kwaliteit met een glimlach. Onze gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat genieten van een goed verzorgde lunch, een vers kopje koffie of een lekker drankje en hapje ook bij goed wonen en leven hoort.
+lees meer

Actief in de wijk

Wij zijn begaan met de buurt en de kwetsbare ouderen die hier wonen. Vanuit ons woonzorgcentrum bieden we diverse diensten en activiteiten die ouderen helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen en in contact te zijn met buurtbewoners.
+lees meer

PZC Dordrecht-locatie Crabbehoven
PZC Dordrecht - muziektherapie bij Crabbehoven
PZC Dordrecht-NAH
PZC Dordrecht-Crabbehoven Plaza

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorgwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.30 uur.