Skip links

Terug naar
overzicht

Crabbehoven Plaza

Crabbehoven Plaza is het bruisend hart van ons woonzorgcentrum Crabbehoven. De plek waar bewoners, cliënten, medewerkers en bezoekers een lekker kopje koffie kunnen drinken, een gezonde salade kunnen eten of kunnen genieten van een goede lunch. Midden in een omgeving waarin activiteiten georganiseerd worden die zorgen voor plezier en gezelligheid.

Ervaar de gastvrijheid

In Crabbehoven Plaza bieden we kwaliteit met een glimlach. Onze gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat genieten van een goed verzorgde lunch, een vers kopje koffie of een lekker drankje en hapje ook bij goed wonen en leven hoort.

Iets te vieren?

Dan kunt u gebruikmaken van de horecafaciliteiten die op deze locatie beschikbaar zijn. Een verjaardag of jubileum? Een high tea organiseren? We denken graag met u mee!

Openingstijden

Crabbehoven Plaza is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag zijn we geopend van 10.30 tot 18.00 uur.

Vergadering of ontvangst

Op locatie Crabbehoven verhuren we zalen en vergaderruimten inclusief cateringfaciliteiten. De Hoeksteen beschikt over een flexibel in te delen ruimte geschikt voor max. 75 personen. Vergaderen met een kleine groep? Ook dan hebben we een passende ruimte voor u.

PZC Dordrecht-Crabbehoven Plaza
PZC Dordrecht-Crabbehoven Plaza
PZC Dordrecht-broodje Crabbehoven Plaza
PZC Dordrecht-gastvrouw Crabbehoven Plaza

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze gastvrouwen.