Skip links

Terug naar
overzicht

PZC Dordrecht-logo Dubbelmonde
Inschrijven

Zelfstandig wonen in Dubbelmonde

In de mooie wijk Dubbeldam zijn onze luxe en comfortabele ouderenwoningen gelegen rondom woonzorgcentrum Dubbelmonde. Hier kunt u wonen in een groene en gastvrije woonomgeving. Vanuit ons woonzorgcentrum bieden wij zorg- en servicediensten waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Houdt u van leuke activiteiten en ontmoet u graag uw medebewoners? Dan bent u welkom in onze gezellige recreatieruimte Het Kruispunt. Restaurant De Koningshoff is binnendoor bereikbaar. U kunt hier genieten van een goede maaltijd of een gezellig drankje.

Luxe twee- of driekamerappartementen

Op onze locatie Dubbelmonde verhuren we ruime tot zeer ruime twee- en driekamerappartementen met balkon. De appartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien en gelegen in een flat van vier bouwlagen met gesloten glazen galerijen. U woont hier volledig zelfstandig. Wanneer u af en toe ondersteuning wenst, zijn onze vertrouwde zorg- en servicediensten in de buurt. Meer informatie over de indeling, woningtype en maatvoering vindt u in de folder ‘Wonen zoals u dat wilt’ .

Twee- en driekamerwoningen met uitzicht

Vanuit onze galerijflat met twee bouwlagen kijkt u uit op een waterpartij en een authentiek stukje Oud-Dubbeldam. Ook vanuit het zes verdiepingen hoge flatgebouw geniet u van een groene woonomgeving. Beide wooncomplexen bieden twee- en driekamerwoningen. U woont hier zelfstandig met alle zorg- en servicediensten binnen handbereik. Meer informatie over de indeling, woningtype en maatvoering vindt u in de folder ‘Wonen zoals u dat wilt’.

Zorg, service en gezelligheid dichtbij

Soms kan extra hulp en ondersteuning nodig zijn. Wanneer u dat wenst, bieden we thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en behandelingen zoals fysiotherapie of ergotherapie. Onze coördinator servicediensten ziet erop toe dat het u qua gemak aan niets ontbreekt. Ontmoeting en contact met andere huurders of wijkbewoners stimuleren we graag. Daarom organiseren we met regelmatig leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Extra mogelijkheid voor dagbesteding

Bij het ouder worden, kan het zijn dat u meer moeite heeft om dingen te onthouden. Of dat u moeilijker informatie kunt opnemen. Bewoners die moeite hebben met zelfstandig wonen als gevolg van deze cognitieve problemen, kunnen dagelijks terecht bij de afdeling Eikendonck. De Eikendonck (in Dubbelmonde) is 7 dagen per week geopend voor dagbesteding. Wij bieden daar dagstructuur aan waardoor u langer in staat bent om zelfstandig te blijven wonen.

PZC Dordrecht-zelfstandig wonen-dubbelmonde
PZC Dordrecht-zelfstandig wonen-dubbelmonde
PZC Dordrecht-hoge flat
PZC Dordrecht-dubbelmonde uitzicht
Folder Wonen zoals u dat wilt
Voor meer informatie over de verschillende woningen, huurbedragen, vergoedingen en extra services kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met de Zorgwinkel. U bent ook van harte welkom in de Zorgwinkel op locatie Crabbehoven. U wordt door ons op de hoogte gesteld wanneer er een woning of appartement voor u beschikbaar is. De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.