Skip links

Terug naar
overzicht

Verpleeghuis Het Parkhoff voor mensen met dementie

Verpleeghuis Het Parkhoff is een samenwerking tussen zorgorganisatie Het Parkhuis en PZC Dordrecht. Het is gevestigd op het terrein van ons woonzorgcentrum Dubbelmonde. In Het Parkhoff wonen mensen met beginnende dementie. Zij krijgen in een vroeg stadium professionele zorg en ondersteuning in een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving zodat ze het gewone leven zo goed mogelijk kunnen voortzetten.

Bijzondere woonvorm met een huiselijke sfeer

In een drietal mooie twee-onder-een-kapwoningen met tuin, bieden de professionals van Het Parkhoff kleinschalige dementiezorg. In elk huis zijn twee huiselijk ingerichte wooneenheden, elk voor een leefgroep van zes bewoners. Iedere bewoner beschikt over een naar eigen smaak ingerichte slaapkamer met wastafel. Alle wooneenheden zijn voorzien van moderne gemakken, een lift naar de etages, een activiteitenruimte en een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken.

Multidisciplinaire zorg op een vraaggerichte wijze

Verpleeghuis Het Parkhoff biedt volwaardige verpleeghuiszorg die volledig is afgestemd op de persoonlijke wensen, behoeftes en mogelijkheden van de bewoners. Een specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg en de inhoud van het individuele behandelplan. Waar nodig worden andere behandelaars ingezet zoals een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, voedingsdeskundige, psycholoog, geestelijk verzorger, bewegingsagoog of muziektherapeut.

De toewijzing van plaatsen in Het Parkhoff loopt via Het Parkhuis.

PZC Dordrecht-Het Parkhoff
PZC Dordrecht-Het Parkhoff

Wilt u meer informatie over wonen in verpleeghuis Het Parkhoff? Dan kunt u contact opnemen met het cliëntenservicebureau van Het Parkhuis. Zij helpen u graag verder.